Shopping & Rådgivning

Jag är så otroligt tacksam varje gång du väljer att investera i en produkt, behandling, upplevelse hos mig. Du är en ytterst viktig del i att jag ska kunna arbeta med det jag älskar och fortsätta att på ett passionerat och professionellt sätt ta hand om dig.

För mig är det viktigt att alla inblandade får önskad utdelning efter vad målet är:

  • Kund i behandling ska inte bli störd utan få uppleva ett skönt flow där hen är i fullt fokus
  • Kund som önskar shoppa samt få rådgivning ska få göra det ostört
  • Jag som terapeut får arbeta i lugn och ro, därför väljer jag att arbeta med låst dörr och erbjuder alternativen nedan

Tack för att du handlar av mig, du är viktig!

Shopping produkter & presentkort samt utställning av friskvårdskvitton

Shopping av härliga produkter, påfyllning av sådant du redan använder eller sånt som du vet att du vill ha? Jag är verkligen supertacksam för alla som väljer att handla av mig! Så om du behöver fylla på med produkter, köpa ett presentkort eller lösa in friskvård får du mer än gärna smsa mig (0737-015920) så ställer jag ut en påse till dig i min ”Hudvårdsbox” utanför salongen. Du får en öppningskod i sms:et samt swishsumma eller faktura, ditt val 🙂

Jag kan också skicka varorna hem till dig. Behöver du mer tips och råd, du kanske vill ändra creme inför säsongen etc. så sms:a mig. Kanske vi kan ta det på telefon eller om du hellre vill komma till salongen.

Boka tid här

Hudvårdskonsultation på plats

Behöver du hjälp och rådgivning gällande din hud? Uppdatera din hudvårdsrutin? Välkommen att boka tid med mig i lugn och ro.

Boka tid här

Hudvårdskonsultation online (30 min. 295:-)

Kanske bor du långt bort eller av andra anledningar har svårt att ta dig in till Pålsjögatan? Välkommen att boka tid med mig online.

Steg 1. Rengör din hud innan videosamtalet.
Steg 2. Jag ringer upp dig på den plattform som du väljer av Facetime eller Skype.
Steg 3. Jag tittar på din hud och ställer en del frågor så att jag kan fastställa vad du har för specifika behov för just din hud.
Steg 4. Hudrutin och produktrekommendation. Vi sätter samman en hudrutin som passar din hud samt går igenom varje produkt så du vet hur den ska användas och varför du behöver den. Vid köp av produkter för minst 1500 kr är hudkonsultationen kostnadsfri.
Steg 5. Jag ställer undan alt. skickar produkterna hem till dig.

Boka tid här

Betalsätt

Betala med Swish, Klarna, kort eller faktura.

   

Hbg Citypresentkort

Helsingborgs Cityförening representerar handlare, restaurang- och caféägare, banker, hotell med flera med kommersiell verksamhet i centrala Helsingborg. Deras mål är att Helsingborgs stadskärna ska bli så stark och levande som möjligt och att de näringsidkare som bedriver verksamhet i city ska kunna göra det under bästa möjliga förhållanden. Självklart är Rodin Reflexologi & Holistisk Hudvård en aktiv del i detta tänk och det går alldeles utmärkt att använda Hbg Citypresentkort samt Cityplays digitala presentkort hos mig.