Fotograf: Olivia Sinclair

Mina vänner

Vägen till hälsa behöver ibland omfamna flera områden. Här är några aktörer som får mina varmaste rekommendationer.

Akupunkturkliniken Kinesisk Medicin

Ming Xue äger och driver ”Akupunkturkliniken Kinesisk Medicin” vilken flyttade från Peking till Ängelholm 2013. Det är en av Sveriges få kliniker med utbildad specialist inom integrativ medicin. Den traditionella kinesiska medicinen (TCM) går hand i hand med kompetensen inom den västerländska medicinen. Ming ger dig en unik möjlighet att bli behandlad utifrån TCM i kombination med den västerländska behandling du eventuellt får eller har fått. Behandlingen kan exempelvis bestå av kinesisk akupunktur och örtmedicin.

Mötet i fokus

Johanna Mogensen är dipl. samtalsterapeut och utbildad vid Psykosyntesinstitutet i Göteborg (5-årig utbildning i psykosyntes), Grupp- och organisationspsykologi vid Lunds Universitet, utbildad parterapeut samt utbildningar i ledarskap och neurobiologi, som tar hand om dig.

Hon har flera års erfarenhet av ledarskap, terapi, coaching både i säljorganisationer och inom hälsa- och sjukvård. Att föreläsa om ätstörningar och att hålla kurser i självkännedom och personlig utveckling är något hon frekvent anlitas till. Johanna arbetar både individuellt, med par och i grupp.

Nina Tiimonen

Nina Tiimonen är diplomerad reflexolog från Kairon-skolandiplomerad friskvårdsmassör samt diplomerad Reiki-utövare enligt Usui-metoden under Reikimaster Gun Heed. Jag är Nina tacksam för inspiration och guidning till min hemsida och jag rekommenderar henne varmt till er som bor i Göteborgstrakten.

Söderports Kaffe & Te

I samarbete med Söderports Kaffe & Te, som ligger just på Söder i Helsingborg, har jag tagit fram ett signaturte för ”Rodin Reflexologi & Holistisk Hudvård”. Mina kära kunder erbjuds en kopp välsmakande ”Rodin Rooibos” efter avslutad behandling. Detta går även att köpa i butik och blandas då direkt för dig.

Näringsmedicinska kliniken

Christin Jarl arbetar som näringsterapeut och driver Näringsmedicinska Kliniken i Helsingborg. Som näringsterapeut uppmuntrar hon klienter till en sund livsstil, sund kost och hälsobefrämjande användning av näringstillskott. Konsultationerna inom näringsterapi syftar till att ta fram en handlingsplan som optimerar ett näringsstöd till kroppen och dess funktioner.

Kiropraktorkliniken

På Kiropraktorkliniken träffar du enbart kiropraktorer med en gedigen universitets- eller högskoleutbildning. Kiropraktorerna arbetar gemensamt i ett team så att du har möjligheten att välja om du vill komma till en specifik kiropraktor eller komma in så fort som möjligt. 
Kiropraktorkliniken har specialiserat sig på att ta hand om de människor som inte fått någon förbättring hos andra läkare, sjukgymnaster eller kiropraktorer även om de också tar hand om dig med akuta besvär.