Fotograf: Olivia Sinclair

Inspiration

Jag har alltid älskat att läsa och förkovra mig. Under årens lopp har jag samlat på mig många spännande, intelligenta och roliga människors livsverk och berättelser och en del av dessa kommer landa här så småningom. Nedan kan du läsa om några av mina husgurus.

Doctor Diamantis

Läs om Doctor Diamantis och hans resa från professionell basketspelare till läkare inom kinesisk medicin. Hans två böcker ”Nyckeln till din hälsa” och ”Hormonell harmoni” är verkligen så läsvärda och hans örtmedicin har hjälpt så många med alltifrån menstruella besvär till eksem och ångest.

TED Talks

Utveckla ditt sinne och öppna din tankevärld för ny forskning. Det går också att prenumerera på veckobrev på tips med föreläsningar om alltifrån hur puberteten förändrar hjärnan, varför det stärker din hälsa att ha roligt till hur man kan välja vilka gener som ska kopplas på eller av.

Food Pharmacy

Läs om tarmfloror, snälla bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat. Ordineras till alla som vill äta sig till ett friskare liv.

Mästarregistret

Så fort du ämnar anlita en hantverkare av något slag så tänk ”Mästarregistret”. Att inneha ett Mästarbrev garanterar att hantverkaren besitter den högsta yrkesskicklighet man kan ha inom ett hantverksyrke, att hen har ett godkänt gesällprov samt lång erfarenhet (minst 10 000 timmar i yrket). Jag innehar Gesällbrev sedan 2013 och Mästarbrev sedan 2018