Om salongen

Visioner och ambitioner

Min stora önskan är att salongen på Pålsjögatan 10 ska bli ett av dina käraste vattenhål, en oas för dig, din hud, kropp, sinne och själ.

I en tid då det känns som att just tid är en stor bristvara hoppas jag att tiden stannar för en stund när du blir ompysslad i den lugna och sköna atmosfär som råder på salongen.

Jag erbjuder resultatinriktade behandlingar i mysig miljö med ett personligt bemötande och ett holistiskt helhetsperspektiv.

Ett ofta återkommande tema hos människor jag möter är känslor av stress, oro och trötthet. Hudmässigt är förtida åldrande känslig/sensitiviserad hy, rosacea/perioral dermatit, vuxenacne, eksem också vanliga bekymmer. Genom att titta på huden, ställa adekvata hälsofrågor och behandla med hudvård när det behövs, reflexologi när det behövs, olika massagetekniker eller aromaterapi så har jag stora möjligheter att förbättra ditt välmående avsevärt.

Min förhoppning med salongen är att varenda människa som jag möter känner sig sedd, lyssnad på och trygg i mötet med mig och mina händer.

Hos mig är DU och din bokade tid i fullt fokus. Jag svarar inte i telefon eller betjänar andra kunder. Det är din tid och den är värdefull. Ingenting lämnas åt slumpen. Mitt mål är att att alltid ge dig det lilla extra och att ge en behandling med blandning av djupgående och terapeutiska tekniker i kombination med avslappning och resultat. Jag försöker hitta orsaken till ditt problem och inte bara lindra symtomet, därför skräddarsys alltid behandlingen efter dina behov.

Jag är oerhört tacksam för att få arbeta med det jag brinner för, att ta hand om och hjälpa andra människor, och vill rikta ett stort tack till alla underbara och trogna kunder.

Rodin Reflexologi & Holistisk Hudvård är medlem i SHR.

Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, som bildades 1955, är en sammanslutning av auktoriserade hudterapeuter i Sverige.

Det är en rikstäckande branschorganisation utan facklig eller politisk tillhörighet, som arbetar för att höja och vidmakthålla kompetensen och kvalitetsnivån inom hudvårdsyrket.

SHR är anslutet till den internationella branschorganisationen CIDESCO, med säte i Schweiz.

Rodin Reflexologi & Holistisk Hudvård är medlem i Kroppsterapeuterna

Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, som bildades 2001, är ett ideellt branschförbund som organiserar yrkesutövare inom kroppsbehandlingar, coachning, kost och träning.

Kroppsterapeuterna är det ledande förbundet och företrädaren på marknaden.

Sammanslagningen av Svenska Massörers Riksförbund (SMRF) och Svenska Kroppsterapeuters Riksförbund (SKR) blev starten för förbundet som idag har en stor bredd av behandlande terapeuter på friskvårdsmarknaden.