Fotograf: Olivia Sinclair

Boka tid

Jag hittar ingen tid som passar?

Om du inte hittar någon tid som passar så går det bra att höra av dig till mig. Ibland kan jag göra en mindre justering i tidsschemat så uppenbarar sig en lösning.

Du kan även kontakta mig för att stå på avbokningslistan. Jag kontaktar då dig så fort det kommer en avbokning som passar dina önskemål. De flesta som väljer att stå på min avbokningslista får en tid som passar.

Mailpåminnelser

Är du registrerad med din mail i bokningsystemet får du en bekräftelse på din bokade tid både vid själva bokningen samt 48 timmar före avtalad tid.

Tänk på att det kan bli tekniska problem så om påminnelser uteblir är detta inte skäl nog för att utebli från sin bokade tid. Påminnelser är en extra service som jag erbjuder mina kunder. Man kan inte avboka sin tid genom att svara på mail- eller SMS-påminnelserna. Dessa genereras automatiskt och kommer aldrig fram till mig.

Kan jag avboka min tid via webben?

Ja, du kan avboka din tid via webbokningen. Tänk dock på att du måste avboka din tid senast 48 timmar före avtalad tid. Webbokningen kommer att neka dig avbokning om du är sent ute och du blir debiterad enligt mina avgifter för utebliven tid. Avbokningar kan även göras via telefon (0737-015920) och mail (lena@rodinreflexologi.se) men INTE via sociala medier.

Avbokningsvillkor

Avbokning/ombokning ska ske senast 48 timmar innan din bokade behandling för att undvika debitering på 50% av behandlingens belopp.

Vid uteblivet besök debiteras du för 100% av beloppet likaså vid avbokning under 48 timmar. Avbokning/ ombokning sköts via sms/telefon eller mail.

Vid bokning genom samtliga kanaler godkänner du dessa villkor.

Stort tack för att du respekterar din terapeuts tid!