Ansiktsbehandlingar

Hudterapeutens val 30min.

595 kr

En kortare ansiktsbehandling i något av mina eminenta hudvårdsmärken Esse, Dr.K eller Alex Cosmetic.

Behandlingen inleds med dubbelrengöring och därefter hudanalys för att fastställa dagens behov och mål. Endera blir det fokus på exfoliering och portömning ELLER massage och mask. Avslutningsvis appliceras anpassade cremer och skydd.

Jag guidar dig i hur du kan tänka kring hemmabehandling både inifrån och utifrån för att du ska behålla och fortsatt förbättra din hudhälsa och ditt allmänna välmående.

Ett perfekt val för dig som vill få en snabb, effektiv och samtidigt härlig behandling.

Hudterapeutens val 60min.

1095 kr

En klassisk ansiktsbehandling på 60min. där jag jobbar med aktiva produkter från något av mina eminenta hudvårdsmärken Esse, Dr.K eller Alex Cosmetic.

Behandlingen anpassas efter dina eventuella önskemål och efter hudanalysen fokuserar jag på det som din hud signalerar behov av. Därför kan behandlingen innehålla alltifrån dubbelrengöring, peeling med/utan ånga, portömning, hårborttagning/brynformning, anpassade masker, avslutande cremer och skydd.

Det kan även bli massage/reflexologi/akupressur för ansikte, skalp, nacke, decolletage, axlar utefter dina behov och hudtillstånd.

Jag guidar dig i hur du kan tänka kring hemmabehandling både inifrån och utifrån för att du ska behålla och fortsatt förbättra din hudhälsa och ditt allmänna välmående.

Perfekt för dig som vill få behaglig, resultatinriktad och klassisk ansiktsbehandling.

Hudterapeutens val 90min.

1595 kr

Låt mig få skräddarsy en 90min. totalupplevelse för dig!

Tillsammans med produkter från något av mina eminenta hudvårdsmärken Esse, Dr.K eller Alex Cosmetic anpassas behandlingen efter dina eventuella önskemål och efter hudanalysen fokuserar jag på det som din hud signalerar behov av. Därför kan behandlingen innehålla alltifrån dubbelrengöring, peeling med/utan ånga, portömning, AHA-pensling, hårborttagning/brynformning, anpassade masker, avslutande cremer och skydd.

Det kan även bli massage/reflexologi/akupressur för ansikte, skalp, nacke, decolletage, axlar, armar, händer utefter dina behov och hudtillstånd. Ibland används också olika massageredskap för att stimulera lymfa, fascia och zonterapipunkter.

Jag guidar dig i hur du kan tänka kring hemmabehandling både inifrån och utifrån för att du ska behålla och fortsatt förbättra din hudhälsa och ditt allmänna välmående.

Älskar du mycket av allt? Perfekt – välj den här 🙂

Hudterapeutens val 120min.

2095 kr

Du är värd det bästa av det bästa av det bästa!

Under 120min. gör jag allt för att ge dig dina krafter tillbaka. Tillsammans med produkter från något av mina eminenta hudvårdsmärken Esse, Dr.K eller Alex Cosmetic anpassas behandlingen efter dina eventuella önskemål och efter hudanalysen fokuserar jag på det som din hud signalerar behov av. Men inte bara hud utan även vad din själ, hjärta och sinne behöver.

Utöver dubbelrengöring, peeling med/utan ånga, portömning, hårborttagning/brynformning, anpassade masker, avslutande cremer och skydd så kan olika ampuller med levande bakterier, vitaminer, penslingar m.m. förekomma. Frans- och brynfärg om så önskas.

Det kan även bli massage/reflexologi/akupressur för ansikte, skalp, nacke, decolletage, axlar, armar, händer utefter dina behov och hudtillstånd. Ibland används också olika massageredskap för att stimulera lymfa, fascia och zonterapipunkter. Har du problem som eksem, acne, rosacea, känslig hud så kan det även bli kroppsreflexologi om det känns bra för dig.

Jag guidar dig i hur du kan tänka kring hemmabehandling både inifrån och utifrån för att du ska behålla och fortsatt förbättra din hudhälsa och ditt allmänna välmående. Vill du ge dig själv en omstart? Balansera upp hud, sinne, hjärta och själ? Här har du behandlingen för dig.

Tonåring Special 75min.

1095 kr

Jag brinner för att barn och ungdomar ska trivas i sin hud.

God hudhälsa med hälsosamma rutiner bör påbörjas i tidig ålder. De hormonella förändringarna är naturliga men acne, pormaskar och inkapslingar går att få hjälp med likaså att motverka ärr och missfärgningar i huden. I behandlingen ingår rengöring, enzymepeeling, ånga, portömning, AHA/BHA-syra eller B-peel, mask och avslutande cremer.

Jag guidar dig i hur du kan tänka kring hemmabehandling både inifrån och utifrån för att du ska behålla och fortsatt förbättra din hudhälsa och ditt allmänna välmående. Så är du mellan 10-20 år och upplever att du har mycket pormaskar, inkapslingar, partiella akneutsatta områden i t.ex. panna eller på kinder är denna behandling ett bra val för dig. Även om du är ny kund hos mig.

Tips! Om du har mycket att portömma och behöver komma snart igen så går det bra att boka Tonåring Special 45min. nästa gång.

Tonåring Special 45min.

850 kr

Jag brinner för att barn och ungdomar ska trivas i sin hud.

God hudhälsa med hälsosamma rutiner bör påbörjas i tidig ålder. De hormonella förändringarna är naturliga men acne, pormaskar och inkapslingar går att få hjälp med likaså att motverka ärr och missfärgningar i huden. I behandlingen ingår rengöring, enzymepeeling, ånga, portömning, mask och avslutande cremer.

Jag guidar dig i hur du kan tänka kring hemmabehandling både inifrån och utifrån för att du ska behålla och fortsatt förbättra din hudhälsa och ditt allmänna välmående. Så är du mellan 10-20 år och upplever att du har antingen lite till medium mycket pormaskar, inkapslingar, partiella akneutsatta områden i t.ex. panna eller på kinder eller om du behöver komma ofta så är denna behandling ett bra val för dig.

Jag ber dig att för din huds eget bästas skull boka Tonåring Special 75min. om du har mycket som behöver portömmas samt för att jag ska hinna lägga en läkande örtpeeling (B-peel) alt. AHA-syra på dig.

Herbs2peel B-peel by Alex Cosmetic

1295 kr

Avancerad hudvård behöver inte bara vara maskiner och kemiska syror. Med Alex Cosmetics unika formulas och effektiva örtpeelingar får vi resultat väl jämförbara med starkare kemiska peels som TCA och fraxellaser – men på naturlig väg. Herbs2peel är en framgångsrikt beprövad och naturlig peelingmetod för hudföryngring baserad på en blandning av rena örter.

Den naturliga kompositionen är helt fri från kemiska ämnen, syntetiska bindemedel och slipmedel, utan några toxiska biverkningar och har sedan 1940-talets början utvecklats till att idag vara en av världens mest framgångsrika behandlingsmetoder. Denna naturliga blandning innehåller proteiner, kolhydrater, vitaminer, enzymer, phytohormoner, mineralsalter, tanniner och spårämnen.

Örterna odlas på väl kontrollerade ekologiska odlingar, handplockas och tillreds exklusivt av Alex Cosmetic själva. Strikt hantering och noggrannhet garanterar örternas kvalité. Dess unika sammansättning och blandning ger Herbs2peel möjlighet att behandla en rad olika hudtillstånd – känslig hud/rosacea/perioral dermatit/acne av alla de slag/rynkor/fina linjer/hyperpigmentering.

Huden rengörs noga och sedan innebär metoden att en kortare eller längre massage med blandningen av örter och gel/lotion som tillåts arbeta sig ner i huden för att frisätta sin hela potential. Efterföljande produkter väljs efter hudtyp och hudtillstånd.

När väljer man då denna? Quick fix för lyster och fräschör, specifik fukt- och vitaminbehandling för för torr/yttorr/näringsfattig hud, detox för att rena huden från slagg- och giftämnen, antiage för kraftig cellregenererande effekt, pigmenteringar, solskador, postinflammatoriska hyperpigmenteringar, acne, ärr och grov hud där snabb läkning och balans är i fokus.

Tips! Herbs2peel B-peel går att addera till Hudterapeutens val 60min och 90min. Se under ”Tilläggstjänster”.

Esse Kur beh. 1

1295 kr

Ansiktsbehandling med probiotika för att bekämpa åldersprocesser och känslighet i huden och återskapa en fungerande hudbarriär samt ett balanserat mikrobiom. Skräddarsys helt med produkter anpassade för just din hud. I behandlingen ingår: rengöring, peeling, portömning, ansiktsmassage & mask. Ampull och crèmer avslutar behandlingen. Ekologiska, vegan-märkta produkter med levande probiotika från Esse används. Om du är känslig för doft (eteriska oljor), så har Esse en fin serie även för dig.

Detta blir den första i en kur på 4 behandlingar, där vi kan jobba på något av dessa områden:

Hyaluronic Ampull
En kraftfull boost med höga nivåer lågmolekylär hyaluronsyra, för djupåterfuktning och plumping.

Hydroboost Ampull
En riktigt lugnande fuktboost och återställare för känslig/reaktiv hud.

Intensity Ampull
Uppstramande ”askungebegandling”, med naturens eget botox som på ett kraftfullt sätt låter ansiktsmuskulaturen slappna av. Perfekt inför fest!

Clarifying Ampull
Kraftfull detox för oren/acnebenägen hud. För bäst effekt på acnebenägen hud, 4 behandlingar (1 gång i veckan i 4 veckor).

Bright Ampull
Kraftfullt pigmentutjämnande serum för ojämn hudton. För bäst effekt på pigmenteringar, 4 behandlingar (1 gång i veckan i 4 veckor).

Pigmenteringar/Bright
Ojämn pigmentering orsakad av inflammation och överskottsproduktion av melanin behandlas med aktiva ämnen anpassade för salongsbruk under det att salicylsyra lättar upp hudtonen med lätt exfoliering. Innehåller probiotika, BHA och Niacinamide.

Acne/Clarifying
En kombination av aktiva ämnen som arbetar tillsammans för att minska acne. Vi behandlar orenheter och balanserar talgproduktionen samt minimerar rodnad och inflammation. Innehåller probiotika, prebiotika och BHA.

Skriv i meddelande om det är kuren mot pigmenteringar eller acne du önskar.

Esse Kur beh. 2-4

795 kr

Behandling 2-4 är ca 30 min/gång och innefattar rengöring, peeling, mask och ampull med högt verksamma ämnen. Du som inte gjort behandling 1 i kuren än, bokar istället ”Esse Kur, behandling 1”.

Jag väljer efter din huds behov någon av följande ampuller:
Hyaluronic Ampull
En kraftfull boost med höga nivåer lågmolekylär hyaluronsyra, för djupåterfuktning och plumping.

Hydroboost Ampull
En riktigt lugnande fuktboost och återställare för känslig/reaktiv hud.

Intensity Ampull
Uppstramande ”askungebehandling”, med naturens eget botox som på ett kraftfullt sätt låter ansiktsmuskulaturen slappna av. Perfekt inför fest!

Clarifying Ampull
Kraftfull detox för oren/acnebenägen hud. För bäst effekt på acnebenägen hud, 4 behandlingar (1 gång i veckan i 4 veckor).

Bright Ampull
Kraftfullt pigmentutjämnande serum för ojämn hudton. För bäst effekt på pigmenteringar, 4 behandlingar (1 gång i veckan i 4 veckor).

Esse Experience Probiotic Ampoule 30min.

995 kr

Denna behandling är för dig som vill ha en riktig boost av goda bakterier till din hud.

Väldigt läkande vid en skadad barriär såsom vid rosacea, ytliga blodkärl, eksem, acne. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys och peeling. Efter det appliceras Probiotic Ampoule med levande probiotika och över den Exclusion Mask som är en renande, uppstramande och lugnande mask.

Under tiden som masken ligger på (10-15 min) så får du en avslappnande massage av nacke, axlar och decolletage.

Esse Experience Probiotic Ampoule 60min.

1595 kr

Denna behandling är för dig som vill ha en riktig boost av goda bakterier till din hud, vilket i sin tur leder till en bättre hudhälsa.

Efter att en hudanalys utförs så bestäms behandlingsupplägg. Var ska fokus ligga? Behövs det portömning så gör vi det, eller är det mer behov av en uppstramande och närande ansiktsmassage? Rengöring och peeling görs alltid. Sen appliceras Probiotic Ampoule med levande probiotika och över den Exclusion Mask som är en renande, uppstramande och lugnande algmask.

Under tiden som masken ligger på (10-15 min) så får du en avslappnande massage av nacke, axlar och decolletage.

Rodin Signatur Face Treatment

1595 kr

I denna behandling har jag smält samman mina olika kompetenser för att erbjuda den djupaste av avkoppling och den lystrigaste av hudar.

Resultatet blir en underbart skön behandling där jag använder mig av djupa terapeutiska tekniker för att lösa upp spänningar i ansikte, nacke, skalp och decolletage samt för att lugna nervsystemet. Med hjälp av bl.a. lymfdränage, akupressur, reflexologi, kraniosakral terapi, olika massagetekniker och massageredskap lyfts ansiktsmassagen mot nya höjder och skapar magi för både din hud och välbefinnande.

I behandlingen kommer vi i kontakt med och kan behandla stress, djupa spänningar och obalanser som ofta ger upphov till smärta i käke, nacke och hals. Dessutom gör dessa tekniker att ansiktet upplevs mer symmetriskt och i blans. Behandlingen verkar även effektivt vid stressproblematik, spänningshuvudvärk, trött och livlös hud, sömnsvårigheter, olika hudproblem.

Tillsammans med en god hudvårdsrutin kan denna behandling göra underverk för huden! I behandlingen ingår rengöring, peeling, Rodin Signatur Face Treatment, mask, creme och skydd.

DrK Novel Probiotic Skin Resurfacing Kur beh. 1

1295 kr

DrK Dermal Health Care är ett banbrytande hudvårdsmärke som är den första hudvårdsserien som använder postbiotika och enzymer för att aktivt provocera fram en accelererad form av cellförnyelse i de olika cellagren, samtidigt som skador och inflammation i huden minimeras.

DrK Postbiotic Resurfacing Enzyme Peel har med framgång utvecklats som ett hudvårdsprogram för effektiv resurfacing och behandlar alla tecken på stressad hud, som t.ex. överkänslig hud, för tidigt åldrande, ojämn hudton, hyperpigmentering, akne, matt och oelastisk hud samt kronisk rodnad. DrK använder sig av en vetenskapligt utformad kombination av 5 olika aktiva ingredienser, som består av postbiotika och enzymer.

Behandlingarna bryter effektivt ner huden utifrån och in och bygger samtidigt upp huden inifrån och ut. Inflammation och skador i huden läks på ett varaktigt och skonsamt sätt med en omedelbart ökad lyster som resultat.

Omedelbar och långsiktig effekt
Följande effekter kan man fövänta sig omedelbart och långsiktigt efter en behandlingskur:
– Jämnare hudstruktur
– Jämnare hudton med ökad lyster
– Återfuktad hud
– Reparerad och mer välmående barriär
– Ökad volym och en mer välmående hud
– Reducerad hudrodnad och irritation
– Välmående lyster

Denna kan göras som en one shot men för bäst resultat så i kur.

DrK Novel Postbiotic Skin Resurfacing Kur 2-4

995 kr

Denna väljer du vid DrK kurbehandling nr.2-4.

Frågor & svar

Hur går en behandling till?
Vid första behandlingstillfället ställer jag frågor om din hälsa, dina hudvårdsrutiner idag och gör en grundlig hudanalys. Beroende på vad detta visar, och vad du önskar få hjälp med, skräddarsyr jag sedan din behandling medan du ligger skönt nerbäddad.

Hur många behandlingar behöver jag?
Jag ger dig ett ärligt svar på det när vi ses. Ibland rekommenderar jag en kur med tätare intervaller, ibland att det räcker med en boost inför varje årstidsväxling. För många är detta höjden av avkoppling och vill därför gå med jämna mellanrum. Det är viktigt för mig att du känner dig nöjd och vi anpassar därefter.

Hur kommer jag att må under och efter behandling?
Toppen! Att bli ompysslad i ansikte, på hals, decolletage, nacke, axlar, skalp är en stor njutning. Spänningar sätter sig lätt här och att få en release är oerhört skönt. Att bli ordentligt rengjord, peelad, maskad och eventuellt portömd är en uppfriskande känsla. Likaså att få hjälp med oönskad hårväxt.

Läs gärna mer om mina val av varumärken under fliken ”Om mig & salongen”.

0737 01 59 20

lena@rodinreflexologi.se

Frans- och brynfix

Fransfärg med eller utan brynformning

395 kr

Färgen anpassas efter dina önskemål. Jag använder 5%-ig väteperoxid vilket gör att det håller extra bra. Om du önskar brynform använder jag vax eller plockar, frågar dig alltid.

Brynfärg med eller utan formning

395 kr

Färgen anpassas efter dina önskemål samt efter hårfärg och ögonfärg för att få ett naturligt resultat. Jag använder 5%-ig väteperoxid vilket gör att det håller extra bra. Om du önskar brynform använder jag vax eller plockar, frågar dig alltid.

Frans- och brynfärg med eller utan brynformning

495 kr

Färgen anpassas efter dina önskemål samt efter hårfärg och ögonfärg för att få ett naturligt resultat. Jag använder 5%-ig väteperoxid vilket gör att det håller extra bra. Om du önskar brynform använder jag vax eller plockar, frågar dig alltid.

Plock och/eller vaxning av bryn

355 kr

Jag använder vax och/eller plockar, frågar dig alltid.

0737 01 59 20

lena@rodinreflexologi.se

Reflexologi

Reflexologi förstagångsbesök

950 kr

Vid första behandlingstillfället går vi tillsammans igenom en journal som berör din fysiska, mentala och känslomässiga status. Beroende på vad den visar, och vad du önskar få hjälp med, skräddarsyr jag sedan din behandling. Medan du ligger skönt nedbäddad på massagebänken arbetar jag igenom hela din kropp utifrån de zoner som behöver extra kärlek.

Behandlingen sker dels med mina händer men också med olika reflexologistavar utefter problemområde och känslighet. Varje behandling inleds och avslutas avslappnande och har däremellan en mer aktiv mitt.

Reflexologi 60min.

900 kr

Reflexologi är en av världens äldsta läkekonster. Begreppet zonterapi används främst här i Norden men internationellt kallas metoden för reflexologi. I flera av våra grannländer kan du ofta få reflexologi som komplement till konventionell vård.

Grunden i zonterapi och reflexologi bygger på att det ger effekt genom stimulans av kroppens egna självläknings­system. Reflexologin verkar på nervändar och energibanor över hela kroppen såsom fötter, händer och öron. Varje kroppsdel representeras i exempelvis foten av en eller flera zoner. Om det finns en obalans eller störning någonstans i kroppen visar det sig ofta i denna zon som smärta eller grusighet. Optimal tillströmning av blod och nervsignaler till zonen är då försämrad.

När reflexologen rensar över detta område frigörs blockeringar som i sin tur stimulerar blod- och energiflödet till kroppsdelen. Vår kloka kropp har en fantastisk självläkningsförmåga. Kroppens naturliga tillstånd är hälsa och livskraft och reflexologin ger kroppen möjlighet att uppnå hälsa, så långt det är möjligt. Smärta i kroppen är en signal om att något är i obalans.

Det jag som reflexolog arbetar med är att frigöra energi som kan läka orsaken till obalansen. Reflexologi hjälper till att bearbeta grundorsakerna istället för att bara lindra symtomen. Det är vanligt att gamla krämpor kommer tillbaka under en läkningsfas. Reflexologin når in både fysiskt, mentalt och känslomässigt. Behandlingsmetoden kan användas som friskvård för att behålla hälsan och öka livskvaliteten. Den är även ett bra verktyg för att skapa insikt och förståelse för var man befinner sig i livet.

Reflexologi sätter igång någon form av förändringsprocess och metoden lämpar sig mycket bra som stressterapi. Antalet behandlingar varierar beroende på behovet hos kunden. Vanligt är en behandlingsserie på 4-6 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum. Därefter utvärderas effekten av behandlingen och en eventuell fortsättning planeras.

Det är bra att ta det lugnt efter första behandlingstillfället och lyssna på kroppens signaler, ta tid för avslappning och notera eventuella förändringar kroppsligt eller känslomässigt. Reaktionerna varierar från person till person och efter de olika behandlingarna.

Reflexologi 90min.

1300 kr

Reflexologi är en av världens äldsta läkekonster. Begreppet zonterapi används främst här i Norden men internationellt kallas metoden för reflexologi. I flera av våra grannländer kan du ofta få reflexologi som komplement till konventionell vård.

Grunden i zonterapi och reflexologi bygger på att det ger effekt genom stimulans av kroppens egna självläknings­system. Reflexologin verkar på nervändar och energibanor över hela kroppen såsom fötter, händer och öron. Varje kroppsdel representeras i exempelvis foten av en eller flera zoner. Om det finns en obalans eller störning någonstans i kroppen visar det sig ofta i denna zon som smärta eller grusighet. Optimal tillströmning av blod och nervsignaler till zonen är då försämrad.

När reflexologen rensar över detta område frigörs blockeringar som i sin tur stimulerar blod- och energiflödet till kroppsdelen. Vår kloka kropp har en fantastisk självläkningsförmåga. Kroppens naturliga tillstånd är hälsa och livskraft och reflexologin ger kroppen möjlighet att uppnå hälsa, så långt det är möjligt. Smärta i kroppen är en signal om att något är i obalans.

Det jag som reflexolog arbetar med är att frigöra energi som kan läka orsaken till obalansen. Reflexologi hjälper till att bearbeta grundorsakerna istället för att bara lindra symtomen. Det är vanligt att gamla krämpor kommer tillbaka under en läkningsfas. Reflexologin når in både fysiskt, mentalt och känslomässigt. Behandlingsmetoden kan användas som friskvård för att behålla hälsan och öka livskvaliteten. Den är även ett bra verktyg för att skapa insikt och förståelse för var man befinner sig i livet.

Reflexologi sätter igång någon form av förändringsprocess och metoden lämpar sig mycket bra som stressterapi. Antalet behandlingar varierar beroende på behovet hos kunden. Vanligt är en behandlingsserie på 4-6 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum. Därefter utvärderas effekten av behandlingen och en eventuell fortsättning planeras.

Det är bra att ta det lugnt efter första behandlingstillfället och lyssna på kroppens signaler, ta tid för avslappning och notera eventuella förändringar kroppsligt eller känslomässigt. Reaktionerna varierar från person till person och efter de olika behandlingarna.

Reflexologi 120min.

1650 kr

Reflexologi är en av världens äldsta läkekonster. Begreppet zonterapi används främst här i Norden men internationellt kallas metoden för reflexologi. I flera av våra grannländer kan du ofta få reflexologi som komplement till konventionell vård.

Grunden i zonterapi och reflexologi bygger på att det ger effekt genom stimulans av kroppens egna självläknings­system. Reflexologin verkar på nervändar och energibanor över hela kroppen såsom fötter, händer och öron. Varje kroppsdel representeras i exempelvis foten av en eller flera zoner. Om det finns en obalans eller störning någonstans i kroppen visar det sig ofta i denna zon som smärta eller grusighet. Optimal tillströmning av blod och nervsignaler till zonen är då försämrad.

När reflexologen rensar över detta område frigörs blockeringar som i sin tur stimulerar blod- och energiflödet till kroppsdelen. Vår kloka kropp har en fantastisk självläkningsförmåga. Kroppens naturliga tillstånd är hälsa och livskraft och reflexologin ger kroppen möjlighet att uppnå hälsa, så långt det är möjligt. Smärta i kroppen är en signal om att något är i obalans.

Det jag som reflexolog arbetar med är att frigöra energi som kan läka orsaken till obalansen. Reflexologi hjälper till att bearbeta grundorsakerna istället för att bara lindra symtomen. Det är vanligt att gamla krämpor kommer tillbaka under en läkningsfas. Reflexologin når in både fysiskt, mentalt och känslomässigt. Behandlingsmetoden kan användas som friskvård för att behålla hälsan och öka livskvaliteten. Den är även ett bra verktyg för att skapa insikt och förståelse för var man befinner sig i livet.

Reflexologi sätter igång någon form av förändringsprocess och metoden lämpar sig mycket bra som stressterapi. Antalet behandlingar varierar beroende på behovet hos kunden. Vanligt är en behandlingsserie på 4-6 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum. Därefter utvärderas effekten av behandlingen och en eventuell fortsättning planeras.

Det är bra att ta det lugnt efter första behandlingstillfället och lyssna på kroppens signaler, ta tid för avslappning och notera eventuella förändringar kroppsligt eller känslomässigt. Reaktionerna varierar från person till person och efter de olika behandlingarna.

Om Reflexologi & Zonterapi

Reflexologi är en av världens äldsta läkekonster. Begreppet zonterapi används främst här i Norden men internationellt kallas metoden för reflexologi. I flera av våra grannländer kan du ofta få reflexologi som komplement till konventionell vård.

Det finns mycket mer att berätta om det här, klicka på den här rutan för att läsa mer.

0737 01 59 20

lena@rodinreflexologi.se

Massage

Rodin Signatur Body Massage 30min.

495 kr

En massagebehandling hos mig innebär en mix av mer djupgående tekniker men också avslappning. Jag konsulterar dig alltid i början av behandlingen och lägger fokus där det behövs lite extra. Är det nacke/axlar, rygg/säte, ben/armar, händer/fötter? Jag använder svenska, ekologiska liniment och massageoljor med eller utan eteriska dofter i. Ibland även koppning.

Rodin Signatur Body Massage 60min.

900 kr

En massagebehandling hos mig innebär en mix av mer djupgående tekniker men också avslappning. Jag konsulterar dig alltid i början av behandlingen och lägger fokus där det behövs lite extra. Är det nacke/axlar, rygg/säte, ben/armar, händer/fötter? Jag använder svenska, ekologiska liniment och massageoljor med eller utan eteriska dofter i. Ibland även koppning.

Rodin Signatur Facial Massage 30min.

495 kr

Med hjälp av ett 40-tal ansiktsmuskler kan vi få fram över 5 000 uttryck; från oerhörda leenden och sura munnar till bekymrade pannveck och inbjudande blickar. Inte konstigt att man kan känna sig lite trött och spänd emellanåt. Därutöver är käkproblematik och spänningshuvudvärk vanliga besvär. Glåmig, livlös hud likaså. Var snäll mot ansiktet och låt mig ge dig en upplevelse utöver det vanliga.

Efter konsultation med dig vid behandlingen början så anpassas massagemetod därefter. Jag använder svenska, ekologiska liniment och massageoljor med eller utan eteriska dofter i. Ibland även koppning.

Rodin Signatur Body & Facial Massage 90min.

1395 kr

Avnjut min Signatur massage både för ansikte och kropp. Läs mer under respektive behandling.

Frågor & svar

Hur många behandlingar behöver jag?
Vid specifika bekymmer kan du, om möjlighet finns, komma 1 gång varje-varannan vecka några gånger för att sedan glesa ut det till en gång i månaden. Många går bara på massage när det har rejält ont istället för att tänka proaktivt. Finns en anledning till att det går under ”friskvård” ;-).

Hur kommer jag att må under och efter en behandling?
Mina massagebehandlingar är en mix av mer djupgående tekniker men också avslappning och mottot är max skönt-ont. Efter behandlingen kan du eventuellt känna det som lite träningsvärk och att du är trött men har en skön känsla i hela kroppen.

0737 01 59 20

lena@rodinreflexologi.se

Aromaterapi

Regndroppsmassage 60min. fokus immunförsvar, muskelavslappning, cirkulation.

995 kr

Regndroppsmassage är en kombination av lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor av allra högsta terapeutiska kvalitet.

Dessa oljor arbetas in på kroppens reflexologipunkter för rygg både under fötterna och på själva ryggen. Dessutom ingår en lätt klassisk massage, varma handdukar och skalpmassage. Behandlingen stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan och ger ökad nervbalansering, stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av i muskler och leder. Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan via doftsinnet, är behandlingen också välgörande för att avhjälpa stress, oro och för att åstadkomma känslomässig läkning.

Balanseringen av energiflödena lyfter även humör och välbefinnande, vitalisering av kropp och själ, varma handdukar ökar effekten av oljorna. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. Oljorna arbetar sedan i 5-7 dagar i kroppen.

När väljer jag denna? Jo, när du vill få:
– Muskelavslappning och lymfdetox
– Lindra värk i skelett och leder
– Öka cirkulationen och minska svullnad
– Stärka immunförsvaret

Regndroppsmassage 60min. fokus Feelings

995 kr

Regndroppsmassage är en kombination av lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor av allra högsta terapeutiska kvalitet. Dessa oljor arbetas in på reflexologipunkter på fötter, lever, solarplexus, öron och ansikte. Dessutom ingår en lätt klassisk massage, varma handdukar och skalpmassage. Behandlingen stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan och ger ökad nervbalansering och djupavslappning. Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan via doftsinnet, är behandlingen också välgörande för att avhjälpa stress, oro och för att åstadkomma känslomässig läkning.

Balanseringen av energiflödena lyfter även humör och välbefinnande, vitalisering av kropp och själ, varma handdukar ökar effekten av oljorna. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. Oljorna arbetar sedan i 5-7 dagar i kroppen.

När väljer jag denna? Jo, när du vill att dina affirmationer ska vara:
– Jag är modig och grundad i allt jag gör – jag är redo att förändra mitt liv.
– Jag är i harmoni med mig själv och de jag har runt mig.
– Jag förlåter mig själv och de som har sårat mig.
– Jag känner frid.
– Jag låter de känslor gå som inte längre gynnar mitt högsta jag.
– Jag är här och nu.
– Jag tillåter mig själv connecta med mitt inre barn och återfår mitt sanna jag.

Frågor & svar

Hur går en behandling till?
Efter konsultation med dig bäddas du ner på en härligt lagom, uppvärmd behandlingsbänk. Du får andas in en väl utvald olja och bli behandlad med oljor på fötternas reflexologizoner för rygg och nacke. Därefter sker resten av behandlingen på rygg, nacke, och skalp. Jag avslutar med lätt klassisk massage samt varma handdukar som förstärker oljornas effekt i kroppen.

Hur många behandlingar behöver jag?
Du kan välja komma på detta för att prova på något nytt, för att varva med din ”vanliga massage”, när du vill stärka ditt immunförsvar, för att stärka dig själv. Därmed går det att gå ibland till varje vecka som en kur när du behöver det.

0737 01 59 20

lena@rodinreflexologi.se

Kombinationsbehandlingar

Hudterapeutens Val & Reflexologi 120min.

1995 kr

Få det bästa av två världar vid samma tillfälle. Läs mer om respektive behandling under ”Hudterapeutens Val 60min.” samt ”Reflexologi 60min.” Ett underbart val för dig som vill kombinera resultat inifrån med resultat utifrån.

Hudterapeutens Val & Regndroppsmassage 120min.

2090 kr

Få det bästa av två världar vid samma tillfälle. Läs mer om respektive behandling under ”Hudterapeutens Val 60min.” samt ”Regndroppsmassage 60min.” Ett underbart val för dig som vill boosta ditt ansikte samt stärka din kropp med de finaste av eteriska oljor samt komma ner i djupavslappning.

Hudterapeutens Val & Rodin Signatur Body Massage 90min.

1590 kr

Få det bästa av två världar vid samma tillfälle. Läs mer om respektive behandling under ”Hudterapeutens Val 60min.” samt ”Rodin Signatur Body Massage 30min.” Landa i total avslappning.

Hudterapeutens Val & Rodin Signatur Body Massage 120min.

1990 kr

Få det bästa av två världar vid samma tillfälle. Läs mer om respektive behandling under ”Hudterapeutens Val 60min.” samt ”Rodin Signatur Body Massage 60min.” Ansikte och kropp i total harmoni.

Hudterapeutens Val, Reflexologi & Regndroppsmassage 180min.

2985 kr

Investera i härliga timmar för hud, kropp, hjärta och själ. Läs mer om respektive behandling under ”Hudterapeutens Val 60min.”, ”Reflexologi 60min.” samt ”Regndroppsmassage 60min.”

Hudterapeutens Val, Reflexologi & Rodin Signatur Body Massage 150min.

2485 kr

Investera i härliga timmar för hud, kropp, hjärta och själ. Läs mer om respektive behandling under ”Hudterapeutens Val 60min.”, ”Reflexologi 60min.” samt ”Rodin Signatur Body Massage 30min”.

Hudterapeutens Val, Reflexologi & Rodin Signatur Body Massage 60min.

2890 kr

Investera i härliga timmar för hud, kropp, hjärta och själ. Läs mer om respektive behandling under ”Hudterapeutens Val 60min.”, ”Reflexologi 60min.” samt ”Regndroppsmassage 60min.”

Reflexologi & Regndroppsmassage 120min.

1895 kr

Två powerbehandlingar som kommer få dig rätt på banan igen! Läs mer om respektive behandling under ”Reflexologi 60min.” samt ”Regndroppsmassage 60min.”

Reflexologi & Rodin Signatur Body Massage 90min.

1395 kr

Två powerbehandlingar som kommer få dig rätt på banan igen! Läs mer om respektive behandling under ”Reflexologi 60min.” samt ”Rodin Signatur Massage 30min.”

Reflexologi & Rodin Signatur Body Massage 120min.

1800 kr

Två powerbehandlingar som kommer få dig rätt på banan igen! Läs mer om respektive behandling under ”Reflexologi 60min.” samt ”Rodin Signatur Body Massage 60min.”

Reflexologi & Rodin Signatur Facial Massage 90min.

1395 kr

”Låt spänningarna släppa” skulle denna sköning till behandling kunna heta. Läs mer om respektive behandling under ”Reflexologi 60min.” samt ”Rodin Signatur Facial Massage 30min.”

0737 01 59 20

lena@rodinreflexologi.se

Friskvårdsmöjligheter

Rodin Signatur Face Treatment 90min.

1595 kr

Läs gärna mer under fliken ”Ansiktsbehandlingar”.

Reflexologi förstagångsbesök

950 kr

Läs gärna mer under fliken ”Reflexologi”. Där kan du även läsa om kurpaket i reflexologi.

Reflexologi 60min.

900 kr

Läs gärna mer under fliken ”Reflexologi”. Där kan du även läsa om kurpaket i reflexologi.

Reflexologi 90min.

1300 kr

Läs gärna mer under fliken ”Reflexologi”. Där kan du även läsa om kurpaket i reflexologi.

Reflexologi 120min.

1650 kr

Läs gärna mer under fliken ”Reflexologi”. Där kan du även läsa om kurpaket i reflexologi.

Rodin Signatur Body Massage 30min.

495 kr

Läs gärna mer under fliken ”Massage”.

Rodin Signatur Body Massage 60min.

900 kr

Läs gärna mer under fliken ”Massage”.

Rodin Signatur Facial Massage 30min.

495 kr

Läs gärna mer under fliken ”Massage”.

Rodin Signatur Body & Facial Massage 90min.

1395 kr

Läs gärna mer under fliken ”Massage”.

Regndroppsmassage 60min. fokus immunförsvar, muskelavslappning, cirkulation

995 kr

Läs gärna mer under fliken ”Aromaterapi”.

Regndroppsterapi 60min. fokus Feelings

995 kr

Läs gärna mer under fliken ”Aromaterapi”.

Reflexologi & Regndroppsmassage 120min.

1895 kr

Två powerbehandlingar som kommer få dig på banan igen! Läs mer om respektive behandling under ”Reflexologi 60min.” samt ”Regndroppsmassage 60min.”

Reflexologi & Rodin Signatur Body Massage 90min.

1395 kr

Två powerbehandlingar som kommer få dig på banan igen! Läs mer om respektive behandling under ”Reflexologi 60min.” samt ”Rodin Signatur Body Massage 30min.”

Reflexologi & Rodin Signatur Body Massage 120min.

1800 kr

Två powerbehandlingar som kommer få dig på banan igen! Läs mer om respektive behandling under ”Reflexologi 60min.” samt ”Rodin Signatur Body Massage 60min.”

Reflexologi & Rodin Signatur Facial Massage 90min.

1395 kr

”Låt spänningarna släppa” skulle denna sköning till behandling kunna heta. Läs mer om respektive behandling under ”Reflexologi 60min.” samt ”Rodin Signatur Facial Massage 30min.”

0737 01 59 20

lena@rodinreflexologi.se

Microneedling

Microneedling 45min.

1695 kr

Automatisk microneedling är en icke-kirurgisk och förbränningsfri (frånvaro av upphettning) teknik för effektiv hudföryngring, minskning av rynkor, linjer och acneärr samt förbättring av hudens textur och färg. På microneedlepennan finns sterila engångsnålar som penetrerar huden för att skapa en kontrollerad hudskada.

Den kontrollerade skadan utlöser sårläkningseffekt och tillväxtfaktorer, samma som aktiveras när vi skadar oss, vilket resulterar i att huden producerar nytt kollagen och elastin, dessutom bildas nya kapillärer(blodkärl). Denna kärlnybildning och kollagenbildning leder till reduktion av ärrvävnad och hudföryngring, ärr förfinas och huden blir slätare.

Behandlingen innehåller dubbelrengöring, peeling, AHA/BHA-pensling, microneedling, mask, avslutande produkter. Tips! För wow-effekt, boka tillägget Herbs2peel B-peel by Alex Cosmetic. Obs! Jag utför inte denna behandling på alla hudtillstånd, så förbehåller mig rätten att avböja. Hör av dig om du har funderingar kring om detta skulle passa dig och din hud.

Microneedling förberedande behandling, fyra microneedlingbehandlingar ink. 3 full size hemmaprodukter

8980 kr

Vid cirka 30-årsålder börjar kollagen- och elastinproduktionsprocessen att sakta ner och hormonförändringar med stigande ålder påskyndar processen. Microneedling är ett sätt att ge huden en work out och stimulera den att producera mer av dessa hållbara och elastiska fibrer som vi så hett efterlängtar. Du kan läsa mer om vad exakt microneedling är under behandlingsvalet ”Microneedling”.

Denna uppstart innebär att du får dubbelrengöring, hudanalys, peeling, ev. portömning och mask så att din hud är redo att kicka igång processen. Denna behandling ingår i kurpriset och det gör dessutom tre stycken fantastiska full size produkter (värde 2600:-) från Esse Aesthetics du använder under kurens gång. Dessa produkter effektiviserar resultatet, påskyndar läkningsprocessen och ger dig ett fantastiskt glow. Du kompletterar endast med rengöring och ett skydd. Behandlingen bokar du 2 veckor innan vi kommer igång med själva kuren.

Priset inkluderar alltså en förberedande ansiktsbehandling, 4 stycken microneedlingbehandlingar samt 3 stycken fullsizeprodukter. Betalning kan ske mot faktura vid önskemål.

Frågor & svar

Hur går en behandling till?
Microneedling är en avancerad djupgående behandling som innebär att minimala nålar förs över hela hudytan för att skapa små mikrokanaler i det översta hudlagret. Det stimulerar blodcirkulationen och bildandet av kollagen, vilket har en föryngrande effekt på hela hudens kvalitet och utseende. Behandlingen kan också användas för att slussa ner olika verksamma produkter som hyaluronsyra eller vitaminer djupare i huden, för en större effekt som jämnar ut och stärker hela hudytan. Du kan läsa mer om vad microneedling under behandlingsvalet ”Microneedling”.

För vem passar microneedling?
För de allra flesta. Alltifrån om du har en önskan att fräscha upp en mogen hy, grov hy med förstorade porer, föryngra en slapp och åldrad hud. Kanske har du acneärr eller andra former av ärr (ej kelloidärr) eller så har du en fin hy som du vill bibehålla.

Gör microneedling ont?
Behandlingen går olika djupt beroende på vad som ska behandlas. En lättare uppfräschning av huden känns mest som en vibration mot ansiktet. En djupare behandling mot exempelvis för att dämpa upphöjda ärr kan kännas lite mer, men inte så att bedövning krävs. Behandlingen tar upp till en timme, beroende på vilka områden som ska behandlas. Behandlingen är genomförs inte om du är sjuk eller har pågående acne.

Det verktyg (microneedlingpenna) som jag använder för behandling går inte att jämföra med microneedling-rollers för hemmabruk, som jag anser är riskabelt och kan göra större och mer oberäknelig skada på huden.

Hur blir resultatet av microneedling?
Effekten av microneedling kan jämföras med både laserbehandling och medicinsk peeling för hudföryngring. Det blir mycket fina resultat med den här typen av behandling och den ingår ofta  i mina kunders rutin för att bevara en ny och förbättrad hy som fräschas upp med microneedling några gånger per år.

Hur länge varar resultatet av microneedling?
Många ser markant skillnad och en stor förbättring av huden redan efter en behandling. Jag rekommenderar sex behandlingar med fyra till åtta veckors mellanrum för ett riktig fint resultat som varar längre. Huden fortsätter då att förbättras under hela året efter en behandlingskur. Jag rekommenderar alltid rätt hudvårdsprodukter för att bibehålla resultatet samt sköta om huden under behandlingsförloppet. SPF är ett måste.

Vad händer efter en behandling?
Du kan gå direkt hem eller tillbaka till jobbet. Huden kan vara lite röd och svullen, men det försvinner oftast efter en dag. Efter en behandling där nålarna gått lite djupare kan rodnaden sitta i under en vecka.

Efter behandlingen är det viktigt att du försöker att inte röra vid ansiktet för mycket. Träning, sporter eller bastubad som gör att du svettas bör undvikas i två dagar efteråt.

0737 01 59 20

lena@rodinreflexologi.se

Hårborttagning

Bikinilinje mini

350 kr

Vaxning av bikinilinje med Lycons högklassiga vax. Välj denna om du vill ha bort hår ungefär vid/precis innanför troskanten. Jag utför intimvaxning endast på kvinnor.

Bikinilinje maxi

495 kr

Vaxning av bikinilinje med Lycons högklassiga vax. Välj denna om du har mycket hår du önskar borttaga. Detta är dock ingen Brazilian. Jag utför intimvaxning endast på kvinnor.

Halva ben

495 kr

Vaxning av halva ben med Lycons högklassiga vax. Välj själv om halva ben är underben eller lår.

Halva ben ink. bikinilinje

695 kr

Vaxning av halva ben samt bikinilinje med Lycons högklassiga vax.

Hela ben

695 kr

Vaxning av hela ben med Lycons högklassiga vax.

Hela ben ink. bikinilinje

795 kr

Vaxning av hela ben ink. bikinilinje med Lycons högklassiga vax.

Rygg (ink. axlar och del av överarm)

495 kr

Vaxning av rygg samt axlar och del av överarm med Lycons högklassiga vax.

Armar

350 kr

Vaxning av armar med Lycons högklassiga vax.

Armhålor

295 kr

Vaxning av armhålorna med Lycons högklassiga vax.

Ansikte

250 kr

Vaxning av ansikte med Lycons högklassiga vax. När jag menar ansikte menar jag ett parti såsom läpp/haka, ej ett helt ansikte.

0737 01 59 20

lena@rodinreflexologi.se

Kroppsbehandlingar

Ryggbehandling 60min.

1095 kr

Det finns mängder av talgkörtlar på våra ryggar och många upplever det skönt att med jämna mellanrum få en ”ansiktsbehandling” på ryggen. Skäm bort din rygg med dubbelrengöring, peeling med ånga, portömning, BHA, mask, avslutande cremer och skalpmassage.

0737 01 59 20

lena@rodinreflexologi.se

Shopping & Rådgivning

Hudvårdskonsultation på plats

0 kr

Behöver du hjälp och rådgivning gällande din hud? Uppdatera din hudvårdsrutin? Välkommen att boka tid med mig i lugn och ro.

Hudvårdskonsultation online

295 kr

Kanske bor du långt bort eller av andra anledningar har svårt att ta dig in till Pålsjögatan? Välkommen att boka tid med mig online.

Steg 1. Rengör din hud innan videosamtalet.
Steg 2. Jag ringer upp dig på den plattform som du väljer av Facetime eller Skype.
Steg 3. Jag tittar på din hud och ställer en del frågor så att jag kan fastställa vad du har för specifika behov för just din hud.
Steg 4. Hudrutin och produktrekommendation. Vi sätter samman en hudrutin som passar din hud samt går igenom varje produkt så du vet hur den ska användas och varför du behöver den. Vid köp av produkter för minst 1500 kr är hudkonsultationen kostnadsfri.
Steg 5. Jag ställer undan alt. skickar produkterna hem till dig.

Shopping produkter & presentkort samt utställning av friskvårdskvitton

0 kr

Shopping av härliga produkter, påfyllning av sådant du redan använder eller sånt som du vet att du vill ha? Jag är verkligen supertacksam för alla som väljer att handla av mig! För att skapa den smidigaste lösningen för oss alla, d.v.s. för dig som handlar, för kunden som ligger på bänken och för mig som terapeut så väljer jag att ha låst dörr vid behandling.

Så om du behöver fylla på med produkter, köpa ett presentkort eller lösa in friskvård får du gärna smsa mig så ställer jag ut en påse till dig i min ”Hudvårdsbox” utanför salongen. Du får en öppningskod i sms:et samt swishsumma eller faktura, ditt val 🙂 Jag kan också skicka varorna hem till dig i kuvert eller med emballage.

Tjänsten är kostnadsfri. Behöver du mer tips och råd, du kanske vill ändra creme inför säsongen etc. så sms:a mig. Kanske vi kan ta det på telefon eller om du hellre vill komma till salongen. Tack för att du handlar hos mig, du är viktig!

0737 01 59 20

lena@rodinreflexologi.se