Fotograf: Olivia Sinclair

Kundernas egna ord

Läs och upplev hur mina behandlingar kan beskrivas ur ett mottagarperspektiv

Holistisk Hudvård

Omtänksam energiinjektion

Som alltid innebär ett besök hos Lena inte bara en välgörande och uppfriskande upplevelse för kroppen utan även själen får omtänksam och vårdande energiinjektion. Lena är professionell, varm, genuin, inkännande och en veritabel pärla!

Anna L.

Energikick för kropp och knopp

Som alltid en energikick för kropp och knopp. Lena är proffsig och lyhörd. Hon kommer alltid med nya förslag och läser av vilken behandling som passar bäst då jag kommer. Ansiktsmassagen är magisk.

Anna Ö.

Bra omhändertagen

Alltid lika bra omhändertagen. Man känner sig som en ny människa när man går ifrån Lena.

Ann P.

Fina Lena!

Fina Lena! Så mysig och omhändertagande hudterapeut ⭐️
Martina A.

Hel på både in- och utsida

Jag säger bara LENA, denna fantastiska människa och med hennes kunskap så blir man hel på både in och utsida!! Tack Lena för att du tar hand om mig!!

Ingela P.

Underbart

Underbart att få en timmes behandling av den professionella hudterapeuten Lena.
Lena J.

Superhärligt

Superhärligt – alltid!! Bästa både upplevelse på plats och produkter för min hud!!!

Jenny F.

Proffsig hudvård

Alltid vänligt mottagande och proffsig hudvård
Anna Ö.

Reflexologi

Nedstämdhet och oro

Jag har under en tid haft återkommande perioder med lätt nedstämdhet och oro. Jag blev rekommenderad att prova reflexologi. Visste egentligen inte vad jag skulle förvänta mig. Behandlingen har haft en mycket positiv påverkan på mitt välmående. Nedstämdheten och oron är betydligt mindre påtaglig nu än innan jag påbörjade behandlingen. Jag kan varmt rekommendera Lena Rodin, hon är kunnig och proffsig och bemöter mig med empati och omtanke. Stort tack Lena.

Mattias

Obehag i samband med ägglossning

Lenas reflexologi hjälpte mig att få bukt med obehag jag hade i samband med ägglossning. Behandlingen känns mycket noggrann och så spot on! De punkterna som gör mest ont att behandla är de som är kopplade till problemet. Kroppen är häftig! Jag vill varmt rekommendera Lena, så professionell och lyhörd.

Sanna

Gladare och piggare

Kan varmt rekommendera Lena, hon inger förtroende och är duktig på allt hon gör. Kände redan efter första behandlingen att jag blev gladare och piggare. Längtar redan till nästa gång vi ses!

Gordana

Djup avslappning

Lenas behandlingar har hjälpt mig till ett bättre välmående både fysiskt och psykiskt. Det är intressant hur det du själv upplever kan avläsas genom olika punkter på kroppen samt behandlas på detta sätt. Förutom detta är varje behandling ett tillfälle att varva ner och för mig en stund av djup avslappning. Dessutom är Lena en fantastisk person som är väldigt intresserad av det hon utövar samt av dig som patient och person. Jag kan varmt rekommendera att besöka Lena, du kommer inte ångra dig.

Anna

Känslomässiga blockeringar

Lena har med sitt lugna och inkännande sätt hjälpt mig att bearbeta känslomässiga blockeringar i kroppen och själen. Jag känner mig helt trygg i hennes händer och hon förstår exakt vad jag behöver hjälp med. Jag kan varmt rekommendera Lena!

Carina

Piggare och gladare

Kunde aldrig drömma om att detta skulle hjälpa mig så mycket som det gjort! Jag är mycket lättare i sinnet, piggare och gladare. Sen är Lena helt magisk. Hon är varm, inkännande och kunnig. Kan varmt rekommendera Lena♥️

Rosa

Nedsatt livskvalitet av stress

Efter många år av stress så kom migränen och ont i kroppen. Fick väldigt svårt att röra mig fritt med kroppen till sist. Livskvaliteten blev nedsatt för mig och då fungerar inte vardagen. Lena kom som en räddning för mig med hennes professionella bemötande, empati och omtanke vilket gjorde att kroppen började kännas lättare och rörligare av behandlingarna hon gav mig.

Började sova bättre, vakna utsövd och fick en wow-känsla av att kroppen svarade så positivt efter två behandlingar” Smärtan försvann nästan helt och migränen blev så mycket bättre efter några behandlingar till. Blev lugnare och fick lättare att samla tankarna. Lena har en otrolig kunskap av att hjälpa människor och kunna se vad som behövs för att hjälpa en till en lättare vardag. Rekommenderar henne av hela mitt hjärta!

Sofie

Lever normalt liv trots IBS

Är supernöjd med behandlingarna hos Lena. Hon har hjälpt mig med min bråkiga mage, det som ingen annan har lyckats med. Har fått diagnosen IBS av min läkare. Hon har fått den att lugna ner sig så att jag kan leva ett normalt liv utan begränsningar! Även stressnivån har sjunkit. Värken i kroppen är inte lika hemsk som tidigare. Ser verkligen framemot besöken hos Lena. Jag känner mig som en helt ny människa, har fått tillbaka energin som jag inte haft på flera år. Kan varmt rekommendera Lena. Hon är varm, sympatisk och lyssnar på dig. Väldigt kunnig och noggrann. Helt enkelt en fantastisk människa!

Monica

Massage & Aromaterapi

Fantastisk & underbar

Lena är så fantastisk och underbar. Hittar mina knölar och masserar ut dem. Tack Lena nu är jag en ny människa igen.

Bertil L.

Bästa massören!

Lena är kunnig och vet exakt vad hon pysslar med. Lyssnar till dina behov och hittar dina problem.

Helena L.

Ny människa

Alltid lika bra omhändertagen. Man känner sig som en ny människa när man går ifrån Lena.

Anne-Christine J.

Gjorde min dag

Super härlig behandling precis vad jag behövde. Med skratt avkoppling och njutning gjorde hon min dag ❤️

Maria O.

Alltid lika fantastisk massage hos Lena.

Elisabeth T.

Läsa fler recensioner?